Systeemintegratie

V&M bv is een dienstverlenende projectorganisatie voor het realiseren van regeltechnische projecten in de utiliteit. Eindgebruikers en installatiebedrijven kiezen voor V&M bv, omdat wij in staat zijn totaaloplossingen te bieden op het gebied van regeltechniek en gebouwbeheersystemen en u kunnen ondersteunen met technische vraagstukken, betreffende klimaatbeheersing.

V&M bv is gecertificeerd Priva partner.

Het regelsysteem is het hart van uw installatie, het spreekt dan ook voor zich dat wij engineers inzetten met ruime ervaring op het gebied van klimaatbehandeling en duurzame systemen als warmte- en koudeopslag.
Ook op het gebied van legionellabeheersing, klimaatinstallaties en waterbehandeling heeft V&M bv de kennis in eigen huis.
De ruime ervaring met Web-based systemen stelt ons in staat de moderne gebouwbeheersystemen te realiseren. Ook voor storingsmanagement, softwarebeheer en onderhoud van deze geavanceerde systemen kunt u bij V&M bv terecht.
De medewerkers van de afdeling Meet- en regeltechniek hebben ruime ervaring in het ontwerpen en programmeren van bekende gebouwbeheersystemen.