Panelenbouw

V&M bv heeft zich gespecialiseerd in het produceren van schakel- en besturingspanelen voor zowel klimaatinstallaties als industriële toepassingen. Onze afdeling panelenbouw werkt nauw samen met de afdeling engineering. Deze afdeling beschikt over geavanceerde CAE systemen voor de engineering en het tekenen van
de schakelpanelen. Bij het productieproces van een maatwerkpaneel tekent onze afdeling engineering dan ook in de regel voor het ontwerp. Dit betekent dat de panelen, behalve een goed bedieningsschema, ook een optimale indeling kennen.

Meet & regeltechnische installaties

Besturingspanelen vormen een belangrijk onderdeel van uw installaties en machines. V&M bv heeft ruime ervaring met de bekende regelfabricaten. Het optimaal functioneren is essentieel om het grootst mogelijk rendement uit uw processen te halen en storingen in het proces te voorkomen.  Onze ervaren specialisten zien dan ook elke opdracht als regelrechte uitdaging. Kwalitatief hoogwaardig maatwerk, daar gaat het om. Dat geldt voor een enkel paneel, maar ook voor seriematige bouw of voor complexe panelen. Om kwaliteit te kunnen garanderen worden al onze panelen voor levering volgens de laatst geldende normen getest en voorzien van een testrapport.

Industriële installaties

Naast panelen voor de HVAC is V&M bv ook gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van panelen, al dan niet voorzien van een PLC, voor de voedingsmiddelenindustrie, machinebouw, metaalindustrie, koeltechniek en laboratoria. Onze afdeling panelenbouw werkt nauw samen met de afdeling engineering. Deze afdeling beschikt over geavanceerde CAE systemen voor de engineering en het tekenen van de schakelpanelen. Bij het productieproces van een maatwerkpaneel tekent onze afdeling engineering dan ook in de regel voor het ontwerp. Na goedkeuring van de opdrachtgever wordt vanaf dit tekenpakket het regelpaneel geproduceerd. Dit betekent dat de panelen, behalve een goed bedieningsschema, ook een optimale indeling kennen. Om kwaliteit te kunnen garanderen worden al onze panelen voor levering volgens de laatst geldende normen getest en voorzien van een testrapport.