Regeltechnische bekabeling

Al onze werkzaamheden voeren wij uit volgens de geldende normen, zoals NEN1010, NEN3140 en NEN-EN-IEC60204-1. Tevens is V&M bv VCA** gecertificeerd. Als elektrotechnisch installateur ontwerpen en installeren
wij een optimale installatie met minimale middelen tegen een concurrerende prijs. Bij elke opdracht wordt er
steeds gewerkt met een vast team met aan het hoofd een projectleider die ondersteund wordt door een vaste werkvoorbereider en engineer.

V&M bv verzorgt zowel de aanleg van bekabeling in HVAC complexe installaties zoals koelcentrales,
koude- en warmteopslaginstallaties als in kleinere technische ruimten met ketels in cascade regeling met een ruimtethermostaat.

Ook leveren wij bekabeling voor GBS systemen, waaronder een uniek concept voor het leveren, monteren en bedrijfsvaardig aansluiten van naregelingen voor ventilatie inclusief de aansturing van verlichting en zonweringen.

Het renoveren van bestaande installaties zoals het upgraden van GBS systemen en het uitwisselen van bestaande regelkasten voor nieuwe regelkasten wordt door V&M bv uitgevoerd op een dusdanige wijze, waardoor de bestaande bekabeling hergebruikt kan worden en de overlast voor de gebruikers tot een minimum wordt beperkt.

Tevens passen wij pneumatische installaties aan, waarbij de voelers worden vervangen door elektronische voelers en de analoge uitgangen via een EPO (Electro Pneumatische Omvormer) worden aangesloten.

Bekabeling van installaties met functiebehoud zoals ventilatie in parkeergarages en brandafzuigventilatoren kunnen wij ook voor u uitvoeren.