Leerling elektromonteur (BBL)

Wat ga je doen als Leerling Elektromonteur (BBL)?

Als Leerling Elektromonteur leer jij alle ins- en outs van elektrotechniek kennen. Onder begeleiding van een chef monteur installeer je meet- en regeltechnische installaties op locatie en assisteer je bij het testen van de door jou aangebrachte bekabeling. Wij hebben klanten in heel Nederland, dus samen met de monteurs kom je op veel plekken in het land. Je komt terecht in een team van 18 gemotiveerde monteurs, een projectleider en drie werkvoorbereiders. Hard werken en een goede onderlinge sfeer staan hier centraal.

Wie zoeken wij?

Jij bent een doorzetter en beschikt over het leervermogen om een diploma elektrotechniek EMEI of EIPS niveau 3 of 4 te behalen.

Verder beschik je over:

  • Een VMBO-diploma
  • Flexibiliteit in denken en doen om snel te kunnen schakelen bij de klant
  • Klantvriendelijkheid
  • Communicatieve vaardigheden, je bent in staat om open en eerlijk te communiceren
  • Een positieve instelling om aan de slag te gaan

Wat bieden wij

V&M Regeltechniek is al meer dan 50 jaar dé specialist voor gebouwbeheerinstallaties, schakelpanelen en besturingsinstallaties voor nieuwbouw en renovaties. Wij hebben alle expertise in huis voor het ontwerpen, installeren en onderhouden van elektronische installaties. Wij leveren niet alleen aan grote regelfirma’s, maar ook rechtstreeks aan eindgebruikers zoals: Johnson Controls, Siemens, Honeywell, (academische) ziekenhuizen. V&M is onderdeel van de VDK Groep, met meer dan 20 zelfstandige bedrijven zijn daarmee alle specialismen in de organisatie aanwezig. Wij vinden persoonlijke aandacht voor onze medewerkers erg belangrijk en bieden veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Verder bieden wij…

  • Een passend salaris
  • 25 vakantiedagen + 13 ADV-dagen
  • Een goede onderlinge sfeer binnen het bedrijf
  • Een pensioenregeling

Interesse?

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en beschik je over het gevraagde profiel? Je kan direct solliciteren via de sollicitatie knop.
Wil je een keer een kop koffie komen drinken of digitaal kennismaken? Stuur dan een kort mailtje met jouw naam en telefoonnummer naar b.pol@venm.nl. We nemen dan binnen 24 uur contact met je op.
Voor vragen over de inhoud van de vacature neem je contact op met Martin Hagen (m.hagen@venm.nl) of Coen Huntink (c.huntink@venm.nl). Het is ook mogelijk om via Whatsapp vragen te stellen. Klik op het Whatsapp icoontje rechtsonder aan deze pagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.