Het werk bij V&M

Wil jij ook werken op bijzondere locaties?

Feringa Building

Feringa Building

Werk je als engineer voor V&M, dan kom je op de mooiste locaties terecht. Denk bijvoorbeeld aan de Feringa Building in Groningen van maar liefst 64.000 m2 met kantoren, collegeruimtes en bijzondere laboratoria. Aardgasvrij, 900m2 zonnepanelen, 450 zuurkasten en een innovatief verwarmings- en koelsysteem.

Floating Office

Floating Office

We komen echt in heel Nederland, zoals ook bijvoorbeeld in Rotterdam waar we de regeltechniek mochten verzorgen voor het Floating office van 3.607 m2. Een kantoor dat volledig duurzaam en gasloos is en waar diverse virtuele ruimteregelingen werken. Het kantoor rust op een houten bak waarin warmtewisselaars zijn ondergebracht, waardoor in de zomer de relatieve kou van het water gebruikt kan worden om het gebouw te koelen en in de winter de relatieve warmte van het water om het gebouw op te warmen. Hiermee wordt veel energie bespaard.

Johan Cruijff ArenA

Johan Cruijff ArenA

In de Johan Cruijff ArenA heeft V&M, als onderdeel van het renoveren van het regelsysteem, de regelkasten gerenoveerd, montageplaten vervangen en aanpassingen gedaan aan de regeltechnische bekabeling.

Bijlmerbajes kwartier

Bijlmerbajes kwartier

Alle 16 gebouwen binnen het gebied Bijlmerbajes kwartier worden aangesloten op een warmte-koudenet, oftewel een Thermisch Grid. V&M levert hiervoor de regelsystemen voor de energiecentrale en distributie van warmte en koude.

Dit zijn zomaar wat voorbeelden van locaties waar wij onze expertise mogen inzetten. Je kan dus in heel Nederland terechtkomen.

Zelf werken we vanuit Apeldoorn, waar we binnenkort van kantoorlocatie veranderen. Ons nieuwe kantoor mag nóg meer een afspiegeling worden van onze platte structuur met no-nonsense cultuur en ruimte voor een lolletje. Een plek waar we elkaar altijd weten te vinden en samen weer mooie resultaten mogen neerzetten. Net als bij veel andere organisaties werken we ook hybride, waardoor je een fijne werk-privébalans creëert. Ook als je verder moet reizen voor een project regelen we het goed met je als het gaat om reisuren en -kosten. 

Werken in een gezellig en gedreven team?

Flexibiliteit in onze tweede naam en dat merk je overal. Of het nu gaat om voor elkaar klaarstaan, om je reis- en werktijden of om ontwikkelopties; de mogelijkheden zijn eindeloos. We werken steeds efficiënter, omdat we onszelf blijven ontwikkelen. Je krijgt veel vrijheid om te ontdekken wat voor jou het beste werkt. Maar we staan voor je klaar als je dat nodig hebt. Belt er aan het einde van de dag een collega vanaf een locatie met een storing, dan is er altijd wel een collega bereid om de laptop wat langer open te houden en mee te denken op afstand.

Wil je een training of opleiding volgen, laat dat dan vooral weten, dan kijken we samen wat het beste bij je past. Ook in de invulling van de werk ben jij aan zet; hoe werk jij het liefst? Je krijgt de vrijheid om te ontdekken wat voor jou het beste werkt.

Bekijk vacatures

Voordelen van werken bij V&M Regeltechniek

Top werksfeer

Top werksfeer

De sfeer is top bij V&M Regeltechniek! We hebben plezier met elkaar, na het werk komen we af en toe samen en we zijn er voor elkaar.

Aansprekende projecten

Aansprekende projecten

We werken veel voor vaste klanten. Dat betekent korte lijnen en persoonlijk contact met klanten. Bij V&M Regeltechniek werk je aan zowel grote als kleine projecten in heel Nederland.

Goed materiaal

Goed materiaal

Bedrijfsauto, gereedschap; wij zorgen voor alle benodigde materialen, zodat jij je werk goed kunt doen. 

Volop ontwikkelmogelijkheden

Volop ontwikkelmogelijkheden

Wil je je blijven ontwikkelen? Bij V&M Regeltechniek vinden we dat ook belangrijk! Je krijgt volop mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling. Dus grijp die kans!

Werk en privé

Werk en privé

Je bent bij ons als eerste mens in plaats van medewerker. We denken met elkaar mee en kennen eigenlijk alleen korte lijnen in de communicatie. Het is echt gezellig, waardoor we met plezier naar ons werk gaan. Ook de vrije tijd is belangrijk; met z’n allen Formule1 kijken, karten, eten of borrelen op de vrijdagmiddag. Of we nu werken of niet; de sfeer is heel ontspannen en open naar elkaar.

Trots op wat we doen

Trots op wat we doen

We doen werk waar we trots op zijn en dat is voelbaar. We vieren onze successen en staan altijd open voor ideeën waarmee we organisaties verder helpen. Wat we ook doen, we leveren kwaliteit en zorgen dat alles werkt zoals zou moeten. Zo zijn we van meerwaarde voor onze klanten, want een gebouw is zo niet alleen duurzaam gebouwd, maar wordt ook duurzaam gebruikt. Om de juiste resultaten te bereiken hebben we elkaar nodig, daarom vinden we samenwerken heel belangrijk. Met zoveel verschillende projecten en materiaalkeuzes is het fijn om dingen af te stemmen en elkaar om advies te vragen.

Vacatures bij V&M Regeltechniek

Electrical Hardware Engineer Eplan

Electrical Hardware Engineer Eplan

Behoud jij het overzicht en ga jij een uitdagende opdracht niet uit de weg? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer
Sales engineer meet- & regeltechniek

Sales engineer meet- & regeltechniek

Ga jij als sales engineer een bijdrage leveren aan duurzame installaties bij V&M?

Lees meer
Lead Engineer

Lead Engineer

Ga jij als lead engineer een gedegen professioneel team aansturen bij V&M?

 

Lees meer
Monitoring specialist

Monitoring specialist

Ga jij als monitoring specialist regeltechniek een bijdrage leveren aan duurzame installaties bij V&M?

Lees meer
Service engineer gebouwautomatisering

Service engineer gebouwautomatisering

Ga jij als service engineer gebouwautomatisering een bijdrage leveren aan duurzame installaties bij V&M?

Lees meer
Software engineer & inbedrijfsteller meet- & regeltechniek

Software engineer & inbedrijfsteller meet- & regeltechniek

Ga jij als software engineer & inbedrijfsteller meet- & regeltechniek een bijdrage leveren aan duurzame installaties bij V&M?

Lees meer
Werkvoorbereider Panelenbouw

Werkvoorbereider Panelenbouw

Ben jij gedreven, betrokken en de spin in het web? Dan zoeken wij jou!

Lees meer
Ombouwmonteur meet- en regeltechniek

Ombouwmonteur meet- en regeltechniek

Weet jij van aanpakken, ben je klantvriendelijk en vind je het fijn zelfstandig aan de slag te gaan?

Lees meer
Leidinggevend elektromonteur meet- & regeltechniek

Leidinggevend elektromonteur meet- & regeltechniek

Werk jij graag zelfstandig in een functie met veel vrijheid?

Lees meer
Leerling elektromonteur (BBL)

Leerling elektromonteur (BBL)

Weet jij van aanpakken en ben jij klaar om jezelf te ontwikkelen in de elektrotechniek? Bekijk de vacature!

Lees meer
Stageplaats / Afstudeeropdracht

Stageplaats / Afstudeeropdracht

Wij vinden het belangrijk dat jonge mensen een kans krijgen op de arbeidsmarkt. Op zoek naar een stageplaats?

Lees meer
Open sollicitatie

Open sollicitatie

Geen vacature nu, maar wil je graag bij ons werken? Mail je gegevens, dan kunnen wij je makkelijk bereiken als er een vacature beschikbaar is.

Lees meer

Belangrijk bericht voor recruiters & headhunters
Werving & selectie doet V&M Regeltechniek zelf. En met veel succes!
Daarom wordt acquisitie naar aanleiding van onze vacatures dan ook niet op prijs gesteld.

Werken bij V&M regeltechniek?