Over V&M Regeltechniek

Wij verzorgen gebouwbeheerinstallaties, schakelpanelen en besturingsinstallaties voor bestaande- en nieuwbouw

Onze specialisten

Service engineer

Service engineer

Jaarlijks inspecteren en onderhouden de service engineers uw regel- en technische installaties.
Ook bij onverwachte storingen schieten zij u graag te hulp.

Meet- & regeltechnisch specialist

Meet- & regeltechnisch specialist

Jaarlijks inspecteert en onderhoudt de servicemonteur uw koudetechnische installaties. Ook bij onverwachtse storingen schiet hij u graag te hulp.

Elektromonteur

Elektromonteur

Onze elektromonteurs houden zich bezig met alle werkzaam- heden rond het installeren van meet- en regeltechnische en industriële installaties. 

Bedradingsmonteur

Bedradingsmonteur

De bedradingsmonteurs houden zich bezig met het produceren en modificeren van besturingspanelen ten behoeve van meet- en regeltechnische en industriële installaties.

Informatie over ons?

De feiten

Mensen staan centraal Installeren is mensenwerk. We zijn dan ook ontzettend trots op al onze medewerkers. Iedere dag werken bij V&M vakmensen vol passie om de meest uiteenlopende projecten te realiseren voor onze klanten. Dit doen we vol focus, met betrokkenheid en plezier. Dat maakt V&M tot uw betrouwbare partner.

Heel Nederland
V&M is actief in heel Nederland: van een project in de Randstad tot een gave opdracht om de hoek. Onze klanten zijn universiteiten, zorg- en overheidsinstellingen, ziekenhuizen, musea, industriële opdrachtgevers en energieleveranciers. Bij V&M zijn de lijnen kort en de communicatie helder.

Innovatie en duurzaamheid Techniek is onze business. Bij de VDK Groep zijn we steeds op zoek naar innovaties. Innovatieve en duurzame installaties zorgen voor CO2 reductie, energiebesparing, verbeterde bedrijfsprocessen, meer comfort en veiligheid. Wij leveren zowel bestaande technieken als nieuwe innovaties.

Groot door klein te blijven V&M is onderdeel van de VDK Groep (meer dan 55 zelfstandige bedrijven). Groot voordeel daarvan: we kunnen onze krachten bundelen en tegelijkertijd zelfstandig kunnen zijn. Wij geloven in een goede sfeer, ondernemerschap en we zien het als onze plicht zorgvuldig om te gaan met onze leefomgeving.