Referenties

We zijn goed in wat we doen en daar zijn we trots op. We kunnen heel veel vertellen over hoe we werken, maar het gewoon laten zien is natuurlijk veel duidelijker. Bekijk hier een selectie van enkele projecten.

Floating Office Rotterdam

Floating Office Rotterdam

V&M heeft in opdracht van de Roodenburg groep B.V. de regeltechniek mogen verzorgen bij dit project. Het bijzondere van dit project is dat de floating office volledig duurzaam en gasloos is en diverse virtuele ruimteregelingen kent.

DuPont Industrial

DuPont Industrial

Voor de nieuwbouw van DuPont Industrial in Leiden hebben wij de gebouwautomatisering ontworpen, geleverd en in het bedrijf gesteld. Dit zowel voor de kantoren als voor de laboratoriumruimtes.

Wereld Natuurhuis

Wereld Natuurhuis

Het Wereld Natuurhuis is een centrum dat zich specifiek richt op educatie aan schoolgaande jeugd. Het gebouwbeheer- systeem dat het leef- en werkklimaat in het Wereld Natuurhuis optimaliseert, komt van Priva. Ons team legde de gehele installatie aan.

Nederlands Lucht- en Ruimtevaartcentrum

Nederlands Lucht- en Ruimtevaartcentrum

In dit fantastische pand hebben wij de complete regeltechnische installatie verzorgd. Bijzonder aan het gebouw zijn de duurzame energiesystemen. Zo wordt er gekoeld met water uit de vijver.

Noorderpoortcollege Stadskanaal
Noorderpoortcollege Stadskanaal

Noorderpoortcollege Stadskanaal

Ons team heeft turnkey de meet- en regeltechnische installatie gerealiseerd. We hebben de regel- en bedieningssoftware geschreven voor het gebouwbeheersysteem en de bediening van de installaties verzorgd.

Centrumeiland

Centrumeiland

Voor het duurzame zelfbouwproject Centrumeiland in Amsterdam-IJburg is een unieke techniekruimte gebouwd. De regeltechniek en de regeltechnische bekabeling heeft ons team gerealiseerd.